Ves per on la dominació felina mundial va començar el  24 d’abril del 2015 en una de les sales de l’edifici del Parlament Espanyol!

Gràcies a la iniciativa de APPDA (Associació Parlamentaria en Defensa dels Animals) es va celebrar el Primer Fòrum Parlamentari sobre la Protecció Felina. Aquest dia va tenir lloc un acte històric: una trobada per marcar la diferència en el panorama del benestar felí on van estar presents proteccionistes, gestors felins, polítics i tècnics de tota Espanya. La sala Ernest Lluch -contigua al famós hemicicle parlamentari- va estar repleta de persones compromeses amb la millora de l’escenari felí, així com tots els ponents:  Salva Cervantes, del Grup de Medicina Felino Español (Gemfe-AVEPA); Raquel López, advocada animalista de Múrcia; i Agnès Dufau, de la Plataforma Gatera de Barcelona. Les experiències pràctiques en poblacions referents van arribar de la mà de Luis Medina Montoya, de Màlaga, Juan José Gambada, de Valladolid i Irene Herrero, de ANAA.

Més Info: http://plataformagatera.org/post-36-24-de-abril-2015-foro-parlamentario-sobre-la-proteccion-felina

Signa
Emma Infante – Futur Animal

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Són necessàries per a veure molt contingut gràfic d'aquesta web. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca